Zoekmachine adverteren

Slide Illustratie grijze grafiek met driehoeken - Hey Marketing Direct zichtbaar zijn binnen Google, Bing en bijvoorbeeld YouTube? Wij hebben alle kennis in huis om succesvolle tekst- en videoadvertenties te lanceren voor jouw bedrijf. SEA analyse ontvangen? Hey! Wij helpen je met sterke
advertenties in zoekmachines 📈
Zoekmachine adverteren (sea)

Een grondig zoekwoorden onderzoek

Net als bij SEO beginnen we bij SEA met een grondig zoekwoordenonderzoek. We achterhalen welke woorden mensen gebruiken als ze zoeken naar producten of diensten in jouw branche.

Het resultaat van het onderzoek is een lijst van zoektermen die het beste gaan scoren voor jouw organisatie. Die woorden gebruiken we vervolgens op een slimme manier in je advertenties, zodat mensen die zoeken op die woorden jouw advertenties te zien krijgen.

Dubbele afbeelding van laptop en data - Hey Marketing
Zoekmachine adverteren (Sea)

De advertenties maken en lanceren

Wij verzorgen je advertenties in zoekmachines van a tot z. We bedenken een onderscheidende strategie, schrijven pakkende teksten en zorgen voor aantrekkelijke vormgeving. Hierbij stemmen we alles af op het karakter van je organisatie en de behoeftes van je doelgroep.

Per advertentiecampagne bepaal je zelf het budget. Pas na een klik op jouw advertentie hoef je bij Google te betalen. Zo weet je zeker dat je investering zorgt voor geïnteresseerde bezoekers en potentiële klanten.

Naast tekstadvertenties voor zoekmachines maken we ook visuele advertenties met foto’s en video’s. Die verspreiden we via het Google Display Netwerk en zijn bijvoorbeeld te zien op YouTube. Verder maken we ook advertenties voor producten via Google Shopping.

Mockup 2 vallende telefoons die een advertentie tonen - Hey Marketing
Zoekmachine adverteren (sea)

Periodieke rapportage

Samen gaan we voor het hoogst haalbare met onze advertenties in zoekmachines. In vaktermen: we willen zoveel mogelijk bereik, verkeer, leads en orders genereren.

Onze werkwijze is hierbij volledig transparant. We houden de voortgang bij en geven je via een live dashboard inzicht in alle actuele cijfers en statistieken.

Iedere week of maand nemen we samen alle resultaten door. Tijdens deze rapportage controleren we de voortgang en bespreken we de aanpak voor de volgende periode.

Dankzij deze periodieke rapportage blijven we altijd groeien. We gaan telkens voor een beter resultaat!

Google-ads-responsieve-zoekadvertenties

Onze SEA tools

Dit zeggen onze klanten:

genderreveal.nl
"Sinds de overgang naar Hey Marketing zijn de omzetcijfers goed gestegen. Daarnaast wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de advertenties, dit d.m.v. je eigen persoonlijke dashboard maar ook door de maandelijkse evaluatie gesprekken."
Manon Kroese
Genderreveal.nl
Marco van Lochem - Infiniot
"We waren op zoek naar een organisatie die kon helpen om de online zichtbaarheid van Infiniot, o.a. op social media, te professionaliseren. Met Hey Marketing hebben we een partner gevonden die dit bij uitstek kan invullen. Ze begrijpen exact wat we zoeken, zijn pro-actief en schakelen flexibel en snel mee. De samenwerking voelt heel natuurlijk aan en past heel goed bij de dynamische cultuur van Infiniot."
Marco van Lochem
Infiniot
Peter Wetzer - Nihon Sport
"Hey Marketing heeft een verfrissende aanpak met veel aandacht voor onze wensen en ideeën. Dit door aandacht, toewijding, kennis en resultaatgerichtheid te bieden. Iets wat perfect aansluit op onze ‘Personal, Passion & Perfection."
Peter Wetzer
Nihon Sport
Niels van den Nieuwenhuijzen - Luxe Badkamer Accessoires
"Ik heb voor Hey Marketing gekozen vanwege hun pro-actieve aanpak en persoonlijke manier van werken. Wij merken iedere maand een stijging in onze sales en naamsbekendheid. Coen, Wessel en hun team staan altijd voor ons klaar mochten er vragen zijn of veranderingen doorgevoerd moeten worden!"
Niels van den Nieuwenhuijzen
Luxe Badkamer Accessoires
Pieter van Eersel - Van Eersel Installatietechniek
"Hey Marketing beschikt over een proactieve houding. Ze handelen en schakelen snel. Daarnaast zijn ze meedenkend in oplossingen, waarbij ze ook treffende voorbeelden vanuit andere markten vertalen naar onze business. Ik beveel Hey Marketing van harte aan omdat het simpelweg een toegevoegde waarde is voor je bedrijf."
Pieter van Eersel
Installatietechniek van Eersel
Irene van der Heijden - Heuvel
"Ben jij zelf op zoek naar een online marketingbureau waarvoor je geen “nummertje” bent én waarmee je op een prettige manier de online marketing van je bedrijf kan verbeteren? Dan raden wij een samenwerking met Hey Marketing aan!"
Irene van der Heijden
Adriaan van den Heuvel Makelaars en Adviseurs

ZO BOEK JIJ SUCCES MET DE INZET VAN GOOGLE ADS

Succesvolle Google Ads inzetten? Ontvang een analyse!

Jij neemt contact op. Wij brengen de mogelijkheden in kaart.