Social media adverteren

Slide Illustratie telefoon en driehoeklen grijs - Hey Marketing Maak gebruik van slimme advertenties binnen Facebook, Instagram, Pinterest of bijvoorbeeld LinkedIn. Vergroot direct je bereik en boor nieuwe doelgroepen aan. Wij helpen je. Tips en tricks ontvangen? Hey! Adverteren op Social Media
levert direct meer bereik op!📱
Social media adverteren

De doelgroep bepalen

Bij advertenties op verschillende social media als Facebook, Instagram, LinkedIn én Pinterest stellen we heel precies in wie jouw advertentie te zien krijgen.

We houden rekening met demografische factoren als woongebied, leeftijd, geslacht, maar ook interesses, online- en aankoopgedrag spelen een bepalende rol.

Dankzij een combinatie van deze targetingopties is de advertentiecampagne zo nauw mogelijk gericht op jouw doelgroep.

Twee afbeeldingen achter elkaar, laptop met hand en omcirkelde personen - Hey Marketing
Social media adverteren

De advertenties maken en lanceren

We verzorgen je campagnes op social media van begin tot eind. We bedenken een onderscheidende strategie, schrijven pakkende teksten en zorgen voor aantrekkelijke vormgeving.

Doordat iedere klant andere doelen heeft is ieder traject maatwerk. Een campagne kan gemaakt worden op basis van een huidige campagne maar kan ook volledig nieuw zijn.

Per campagne bepaal je zelf het budget. Zo voorkomen we ongewenste verrassingen. Met een klein budget is er al veel mogelijk. 

Uiteraard is het natuurlijk zo dat een groter budget meer kansen biedt. Je bent in staat een groter bereik te creëren en jouw doelgroep zal je advertenties ook vaker in beeld zien. De kracht van herhaling speelt dan zeker een rol!

Mockup 2 vallende telefoons met social media advertentie en logo's - Hey Marketing
Social media adverteren

Periodieke rapportage

Advertenties op social media zorgen voor meer zichtbaarheid, meer bekendheid en meer bezoekers. We houden de voortgang bij en geven je via een live dashboard op ieder moment inzicht in alle actuele cijfers en statistieken.

Iedere week of maand nemen we samen alle resultaten door. Tijdens deze rapportage controleren we de voortgang en bespreken we de aanpak voor de volgende periode.

Dankzij deze periodieke rapportage staan we nooit stil. We gaan altijd voor verdere verbetering!

Google-ads-responsieve-zoekadvertenties

Onze social media tools

Dit zeggen onze klanten:

genderreveal.nl
"Sinds de overgang naar Hey Marketing zijn de omzetcijfers goed gestegen. Daarnaast wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de advertenties, dit d.m.v. je eigen persoonlijke dashboard maar ook door de maandelijkse evaluatie gesprekken."
Manon Kroese
Genderreveal.nl
Marco van Lochem - Infiniot
"We waren op zoek naar een organisatie die kon helpen om de online zichtbaarheid van Infiniot, o.a. op social media, te professionaliseren. Met Hey Marketing hebben we een partner gevonden die dit bij uitstek kan invullen. Ze begrijpen exact wat we zoeken, zijn pro-actief en schakelen flexibel en snel mee. De samenwerking voelt heel natuurlijk aan en past heel goed bij de dynamische cultuur van Infiniot."
Marco van Lochem
Infiniot
Peter Wetzer - Nihon Sport
"Hey Marketing heeft een verfrissende aanpak met veel aandacht voor onze wensen en ideeën. Dit door aandacht, toewijding, kennis en resultaatgerichtheid te bieden. Iets wat perfect aansluit op onze ‘Personal, Passion & Perfection."
Peter Wetzer
Nihon Sport
Niels van den Nieuwenhuijzen - Luxe Badkamer Accessoires
"Ik heb voor Hey Marketing gekozen vanwege hun pro-actieve aanpak en persoonlijke manier van werken. Wij merken iedere maand een stijging in onze sales en naamsbekendheid. Coen, Wessel en hun team staan altijd voor ons klaar mochten er vragen zijn of veranderingen doorgevoerd moeten worden!"
Niels van den Nieuwenhuijzen
Luxe Badkamer Accessoires
Pieter van Eersel - Van Eersel Installatietechniek
"Hey Marketing beschikt over een proactieve houding. Ze handelen en schakelen snel. Daarnaast zijn ze meedenkend in oplossingen, waarbij ze ook treffende voorbeelden vanuit andere markten vertalen naar onze business. Ik beveel Hey Marketing van harte aan omdat het simpelweg een toegevoegde waarde is voor je bedrijf."
Pieter van Eersel
Installatietechniek van Eersel
Irene van der Heijden - Heuvel
"Ben jij zelf op zoek naar een online marketingbureau waarvoor je geen “nummertje” bent én waarmee je op een prettige manier de online marketing van je bedrijf kan verbeteren? Dan raden wij een samenwerking met Hey Marketing aan!"
Irene van der Heijden
Adriaan van den Heuvel Makelaars en Adviseurs

ZO BOEK JIJ SUCCES MET DE INZET VAN SOCIAL MEDIA ADVERTENTIES

Succesvolle Social Media advertenties inzetten? Ontvang tips en tricks!

Jij neemt contact op. Wij brengen de mogelijkheden in kaart.