Zoekmachine optimalisatie

Slide Illustratie vergrootglas en driehoeken - Hey Marketing Zorg met de juiste content, linkbuilding, local SEO en technische optimalisaties voor een stijging van jouw website in Google. SEO analyse ontvangen? Hey! Wij maken jouw website
beter vindbaar in Google 🔎
Zoekmachine optimalisatie (seo)

Een analyse van de huidige website

Om de posities van jouw website of webshop in de zoekmachines van in Google en Bing te verbeteren starten we met een gedegen analyse.

Zo brengen we eerst jouw website of webshop goed in kaart. Zo komen we te weten welke pagina’s al goed zijn, aan welke pagina’s we moeten sleutelen en welke pagina’s er nog gecreëerd moeten worden.

Na deze analyse weten we precies wat het verschil is tussen de huidige en de ideale situatie. Daarna gaan we gericht aan de slag om de ideale situatie te verwezenlijken.

twee afbeeldingen van macbook en koffie met analytics - Hey Marketing
Dubbele afbeelding van laptop en data - Hey Marketing
Zoekmachine optimalisatie (seo)

Zoekwoorden onderzoek

Onze SEO-aanpak begint altijd met een uitgebreid onderzoek naar zoektermen. We zoeken uit welke woorden mensen gebruiken als ze zoeken naar producten of diensten in jouw branche.

Het resultaat van het onderzoek is een lijst van zoektermen die het beste gaan scoren voor jouw bedrijf. Deze worden uiteindelijk uitgewerkt in een content mapping. Deze content mapping zorgt voor structuur en houvast bij het verbeteren van jouw website- of webshop structuur.

Zoekmachine optimalisatie (seo)

Het schetsen van de ideale website

Op basis van de beste zoektermen bepalen we de ideale opbouw van je nieuwe website. We zorgen voor een nieuwe structuur met een optimale integratie van de relevante zoekwoorden.

In deze fase bepalen we welke pagina’s je website nodig heeft, wat er op die pagina’s hoort te staan en hoe we die pagina’s gaan rangschikken. Hierbij gaan we voortdurend voor het beste resultaat in zoekmachines.

Mockup-van-vallende-twelefoons-die-logo's-en-zoekresultaten-tonen-Hey-Marketing
Dubbele afbeelding van website en rustige plant met schaduw - Hey Marketing
Zoekmachine optimalisatie (seo)

Het maken van de nieuwe content

De tweede stap van de optimalisatie is het maken en publiceren van nieuwe content. Voorbeelden zijn landingspagina’s, nieuwsberichten,  productbeschrijvingen en wekelijkse blogs.

Bij alle content houden we rekening met de eerder bepaalde zoektermen. Die verwerken we op slimme manieren in de verschillende teksten, url’s en link structuur.

Zoekmachine optimalisatie (seo)

Periodieke rapportage

Het verbeteren van je positie in zoekmachines is niet in één keer klaar. Google verandert namelijk zo nu en dan de regels en de concurrentie zit ook niet stil.

Om steeds een stukje hoger te komen en telkens meer bezoekers te krijgen, voeren we maandelijks werkzaamheden uit. Daarbij brengen we kansen, bedreigingen, prioriteiten in kaart. Daarnaast wordt er altijd gecheckt of we nog op de juiste weg zitten met de eerder bepaalde doelstellingen. Alles om van jouw website of webshop een succes te maken.

Google-ads-responsieve-zoekadvertenties

Onze SEO-tools

Dit zeggen onze klanten:

genderreveal.nl
"Sinds de overgang naar Hey Marketing zijn de omzetcijfers goed gestegen. Daarnaast wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de advertenties, dit d.m.v. je eigen persoonlijke dashboard maar ook door de maandelijkse evaluatie gesprekken."
Manon Kroese
Genderreveal.nl
Marco van Lochem - Infiniot
"We waren op zoek naar een organisatie die kon helpen om de online zichtbaarheid van Infiniot, o.a. op social media, te professionaliseren. Met Hey Marketing hebben we een partner gevonden die dit bij uitstek kan invullen. Ze begrijpen exact wat we zoeken, zijn pro-actief en schakelen flexibel en snel mee. De samenwerking voelt heel natuurlijk aan en past heel goed bij de dynamische cultuur van Infiniot."
Marco van Lochem
Infiniot
Peter Wetzer - Nihon Sport
"Hey Marketing heeft een verfrissende aanpak met veel aandacht voor onze wensen en ideeën. Dit door aandacht, toewijding, kennis en resultaatgerichtheid te bieden. Iets wat perfect aansluit op onze ‘Personal, Passion & Perfection."
Peter Wetzer
Nihon Sport
Niels van den Nieuwenhuijzen - Luxe Badkamer Accessoires
"Ik heb voor Hey Marketing gekozen vanwege hun pro-actieve aanpak en persoonlijke manier van werken. Wij merken iedere maand een stijging in onze sales en naamsbekendheid. Coen, Wessel en hun team staan altijd voor ons klaar mochten er vragen zijn of veranderingen doorgevoerd moeten worden!"
Niels van den Nieuwenhuijzen
Luxe Badkamer Accessoires
Pieter van Eersel - Van Eersel Installatietechniek
"Hey Marketing beschikt over een proactieve houding. Ze handelen en schakelen snel. Daarnaast zijn ze meedenkend in oplossingen, waarbij ze ook treffende voorbeelden vanuit andere markten vertalen naar onze business. Ik beveel Hey Marketing van harte aan omdat het simpelweg een toegevoegde waarde is voor je bedrijf."
Pieter van Eersel
Installatietechniek van Eersel
Irene van der Heijden - Heuvel
"Ben jij zelf op zoek naar een online marketingbureau waarvoor je geen “nummertje” bent én waarmee je op een prettige manier de online marketing van je bedrijf kan verbeteren? Dan raden wij een samenwerking met Hey Marketing aan!"
Irene van der Heijden
Adriaan van den Heuvel Makelaars en Adviseurs

ZO BOEK JIJ SUCCES MET DE INZET VAN ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Succesvolle zoekmachine optimalisatie inzetten? Ontvang een analyse!

Jij neemt contact op. Wij brengen de mogelijkheden in kaart.