Diensten

Slide Illustratie raket - diensten overzicht - Hey Marketing Van hoger scoren in Google tot gericht adverteren op sociale media, wij hebben alle kennis in huis om jouw website of webshop online te laten groeien. Vraag een analyse aan Hey! Met alle tools onder één dak
bereiken we jouw doelstellingen 🚀
1. SEO

Hoger scoren in zoekmachines als Google en Bing

Werkelijk iedereen zoekt naar producten en diensten via een zoekmachines als Google, maar ook Bing. Dan wil je als bedrijf natuurlijk bij de eerste (gratis) zoekresultaten staan!

Met SEO (Search Engine Optimization) brengen we jouw website of webshop stap voor stap hoger in de zoekmachine. Dit vanuit een gestructureerde aanpak. Hierdoor ben je beter te vinden, krijg je meer bezoekers en behaal je zakelijke doelstellingen.

2. SEA

Slimme advertenties op Google

Wil je gelijk helemaal bovenaan staan in zoekmachines? Dan gaan we dat regelen met SEA (Search Engine Advertising). Bij Google heet dit Google Ads.

Naast tekstadvertenties creëren we ook visuele advertenties met foto’s en video’s. Die verspreiden we via het Google Display Netwerk op allerlei platformen, websites en apps waar jouw doelgroep actief is.

Wij zorgen ervoor dat jouw advertentie er goed uitziet en bij jouw doelgroep terecht komt. Zo behaal je direct resultaat en geef je je website of webshop een flinke boost!

3. Social media

Advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn

Eventjes je Facebook of Insta checken? Voor veel Nederlanders is dit dagelijkse kost. Voor bedrijven zijn het dus ideale platformen om doelgericht te adverteren.

Advertenties via social media richten we hyper-targeting op jouw doelgroep in jouw regio. Zo vergroten we je lokale bekendheid en maken we de juiste mensen warm voor jouw bedrijf. Ook voor re-marketing campagnes draaien wij onze hand niet om.

Wij adverteren vooral op Facebook, Instagram en LinkedIn. Ook voor advertenties op andere kanalen zoals Pinterest, TikTok of Snapchat gaan we graag voor je aan de slag!

4. E-mailmarketing

Optimaal contact met je bezoekers en klanten

Marketing via e-mails klinkt misschien niet heel sexy, maar het is een fantastische manier om klanten aan je te binden. Dankzij slimme e-mails worden mensen echt fan van je merk.

Wij zijn gespecialiseerd in geautomatiseerde e-mailmarketing. Daarbij weet je zeker dat de juiste personen op de juiste momenten de juiste e-mails krijgen.

Zo is het mogelijk om een verlaten winkelmand alsnog op te volgen. Of het belonen van trouwe klanten nadat ze voor een bepaald bedrag besteld hebben in je webshop.

Vergeet dus die ouderwetse nieuwsbrieven, met deze mails zorg je voor een aanbod op maat én op het juiste moment.

OVER HEY MARKETING

Dit zeggen onze klanten:

genderreveal.nl
"Sinds de overgang naar Hey Marketing zijn de omzetcijfers goed gestegen. Daarnaast wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de advertenties, dit d.m.v. je eigen persoonlijke dashboard maar ook door de maandelijkse evaluatie gesprekken."
Manon Kroese
Genderreveal.nl
Marco van Lochem - Infiniot
"We waren op zoek naar een organisatie die kon helpen om de online zichtbaarheid van Infiniot, o.a. op social media, te professionaliseren. Met Hey Marketing hebben we een partner gevonden die dit bij uitstek kan invullen. Ze begrijpen exact wat we zoeken, zijn pro-actief en schakelen flexibel en snel mee. De samenwerking voelt heel natuurlijk aan en past heel goed bij de dynamische cultuur van Infiniot."
Marco van Lochem
Infiniot
Peter Wetzer - Nihon Sport
"Hey Marketing heeft een verfrissende aanpak met veel aandacht voor onze wensen en ideeën. Dit door aandacht, toewijding, kennis en resultaatgerichtheid te bieden. Iets wat perfect aansluit op onze ‘Personal, Passion & Perfection."
Peter Wetzer
Nihon Sport
Niels van den Nieuwenhuijzen - Luxe Badkamer Accessoires
"Ik heb voor Hey Marketing gekozen vanwege hun pro-actieve aanpak en persoonlijke manier van werken. Wij merken iedere maand een stijging in onze sales en naamsbekendheid. Coen, Wessel en hun team staan altijd voor ons klaar mochten er vragen zijn of veranderingen doorgevoerd moeten worden!"
Niels van den Nieuwenhuijzen
Luxe Badkamer Accessoires
Pieter van Eersel - Van Eersel Installatietechniek
"Hey Marketing beschikt over een proactieve houding. Ze handelen en schakelen snel. Daarnaast zijn ze meedenkend in oplossingen, waarbij ze ook treffende voorbeelden vanuit andere markten vertalen naar onze business. Ik beveel Hey Marketing van harte aan omdat het simpelweg een toegevoegde waarde is voor je bedrijf."
Pieter van Eersel
Installatietechniek van Eersel
Irene van der Heijden - Heuvel
"Ben jij zelf op zoek naar een online marketingbureau waarvoor je geen “nummertje” bent én waarmee je op een prettige manier de online marketing van je bedrijf kan verbeteren? Dan raden wij een samenwerking met Hey Marketing aan!"
Irene van der Heijden
Adriaan van den Heuvel Makelaars en Adviseurs

VRAAG EEN ANALYSE VAN JOUW WEBSITE OF WEBSHOP AAN

Wil je samen groeien? Ontvang een gratis analyse

Jij neemt contact op. Wij brengen de mogelijkheden in kaart.

Ontvang een gratis online marketinganalyse